Het Tilburgse Kaffee Lambiek, dat haar programma al met zoveel folkconcerten opsiert (zie dit bericht), begint met het organiseren van een Tilburgs Folkbal. Zondag 12 maart is er 's middags vanaf 14:30 uur de eerste editie mmv Dirom Darom, Drieërlei en OrfeO. En er is natuurlijk dansinstructie.

Fleur en Xander doen sinds afgelopen zomer de exploitatie van Kaffee Lambiek. Sindsdien is er vaak muziek. Meestal gaat het om gratis toegankelijke concerten. Ze mailen ons: "We hebben het café per 1 augustus 2005 overgenomen en wij willen dus ook veel met folk doen. De onderstaande optredens zijn onze eerste, dus hartstikke spannend. Op zaterdag 18 februari speelt bij ons: Wè-nun-Henk, aanvang 21:00. En op 24 februari: Griff aanvang 21:00. Beide optredens zijn gratis. Op zondagmiddag 12 maart hebben wij ons eerst folkbal met Dirom Darom, zij geven de dansinstructie, Drieërlei en Orfeo, aanvang 14:30 entree 3 euro."  
 
Kaffee Lambiek vind je aan het Wilhleminapark 66, 5041 Ed Tilburg, tel 013-536431, e-mail  iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie ook www.kaffeelambiek.nl.