Het Boombal zoekt voor zijn radio-uitzending via de Vlaamse radiozender Klara op 7 april mensen die anecdotes willen vertellen over het Boombal en koppeltjes die tijdens een Boombal zijn ontstaan.


Hier de oproep van het Boombal:
...Nog een oproep ivm Radio Boombal op 7 april: wie een leuke anekdote heeft omtrent boombal mag ze misschien komen vertellen op de radio. We zouden ook graag een koppeltje, dat op een boombal ontstaan is, aan het woord laten. Zo moeten er redelijk veel rondlopen... Stuur ons een mailtje als je op 7 april naar de VRT-studio's kan afzakken. En indien een radio-interview niet lukt dan is de kans groot dat je van ons een ticket voor het Boombal in de Marconi-studio krijgt. We hebben al een aantal reacties gekregen ivm 7 april: onze mailbox wacht nog op ‘boombalhuizen' die op 7 april hun deuren open stellen. Voor alle duidelijkheid: ieder huisje/zaaltje/cafeetje die de radio afstemt op Radio Boombal en zijn deuren gratis openstelt fungeert die avond als ‘boombalhuis'...
Reacties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De muziek op het Boombal van aanstaande dinsdag 28 maart in De Centrale in Gent wordt verzorgd door Boulet en AedO. Wouter Vandenabeele leidt de afterjam. DJ's zijn Klaas en Klesie. Dansinstructie o.l.v. Leen Devyver. De deuren gaan open om 20u. Entree 5 euro. Het bal speelt zich af in de 2 zalen van Intercultureel Centrum De Centrale, Kraankinderstraat 2, Gent (nabij station Dampoort).