Er zijn weer drie nieuwe data voor het bal folk in Wageningen, en twee daarvan zijn al heel binnenkort, op Koninginnedag 29 april en Bevrijdingsdag 5 mei!

We kregen het volgende bericht van Madlot:

Zaterdag 29 april, oftewel Koninginnedag
Madlot verzorgt een heus bal folk op het Koninginnedagfeest in Bennekom! We spelen van 14.15 tot 15.00 en van 15.30 tot 16.15 op het podium achter de Super de Boer in het centrum van Bennekom (moet toch te vinden zijn). Hoe meer dansers, hoe meer vreugd, dus kom gezellig langs! Je kan altijd nog je dansschoenen op de vrijmarkt verkopen. Of balletje-balletje spelen. Of op straat spelen.

Vrijdag 5 mei, oftewel Bevrijdingsdag
Als je niet zo oranjegezind bent of gewoon zin hebt om twee keer in een week te dansen kun je ook naar het Bevrijdingsfestival in Wageningen komen! Want daar verzorgen we een balfolk(workshop) op het Parka Kultura met in ieder geval als speciale gast Jet Zoon. Het Parka Kultura is in het Torckpark in Wageningen, en ieder jaar is daar van alles te doen met dansen, theater, acrobatiek, etc. Ergens in de namiddag bouwen we een balfolkje met ook hier weer een beetje dansuitleg. We weten nog niet precies hoe laat, dus hou www.balfolkwageningen.tk in de gaten voor de laatste update! En al weet je niet precies hoe laat we beginnen of je hebt geen zin om te dansen, kom toch maar gewoon naar Wageningen want het Bevrijdingsfestival is echt heel leuk!

Zaterdag 21 oktober
Het jaarlijkse zaterdagavondbal in De Wilde Wereld! Wie onze speciale gast wordt weten we nog niet, maar natuurlijk komt in ieder geval Madlot spelen. Zet dus alvast in je agenda!

Tot ziens en leve de Koningin Hoera Hoera Hoera!