Op het eerstvolgende Folkbal, op woensdag 7 maart in café Wilhelmina, in Eindhoven, speelt de Belgische groep Op Zwier. Mensen die met de auto komen moeten rekening houden met een omleiding wegens wegwerkzaamheden.

In de bio van Op Zwier staat te lezen:
Omdat het toeval niet bestaat, zijn we mekaar tegengekomen op oudejaar 2003. Onder invloed van het feestgedruis besloten we als groep het nieuwe jaar in te gaan.We zagen dat het goed was en op de zevende dag doopten wij onszelf Op Zwier. We spelen traditionele en verzonnen melodieën waarop men graag danst. Tijdens onze vakanties komen we dikwijls muzikanten tegen waarvan we zo af en toe een melodietje lenen. Zo hebben we een plezant repertorium verzameld waaruit we voor elk bal een greep doen.

Jan probeert het oorspronkelijk karakter van de liedjes te behouden, Peter kan het niet laten om de dingen op zijn kop te zetten maar Greet zorgt voor de harmonie. Hierdoor klinkt onze muziek eigentijds met behoud van een traditionele ondertoon. Wij staan hierdoor al drie jaar garant voor een ruim en gevarieerd dansaanbod met Zwierige feestmuziek. Op Zwier is puur genieten voor muzikanten en dansers,muziek voor oren en poten.

Greet Wuyts: trekt en duwt, Peter Verhoeven: plukt en Jan Leeflang: blaast
Website: www.opzwier.be.

LET OP, er wordt aan de weg gewerkt op de Willemstraat, vlak bij het Wilhelminaplein.
De Willemstraat, vlak voor het Wilhelminaplein, is aan de zijde van de Moskee/Stadion afgesloten ivm werkzaamheden aan de weg. Als je met de auto via die kant komt moet je dus omrijden. Kom je vanuit het zuiden (dus de Moskee aan je rechterkant) rij dan door tot de volgende stoplichten (Stadion aan je linkerkant) en ga daar rechts (Dit is de Mathildelaan, met het Politieburo). Einde straat (Mediamarkt aan je linkerkant) bij de stoplichten rechts. Volgende stoplichten weer rechts. (bord geeft aan dat winkels bereikbaar zijn....). Na 200 meter is links het Wilhelminaplein.

Kom je vanuit het Noorden (dus het Stadion aan je rechterkant), ga dan nog voor het Stadion, meteen als je onder de tunnel door komt, links (Dit is de Mathildelaan, met het Politieburo) zie verder hierboven....

Voor bezoekers per trein blijft de normale route gelden.