In Borgerhout is zaterdag 1 maart het jaarlijkse Bal Van De Vetten En De MagerenOp Zwier en Leonard spelen ten dans. Dansinitiatie door FrisseFolk. Opmerkelijk: "iedereen kan zich deze avond ook van zijn of haar schoonste kant laten zien op het vrij podium of door deel te nemen aan de eerste grote Miss Folk-Verkiezing (mannen toegelaten mits overtuigend geschoren)".

Het Bal van de Vetten en de Mageren, een Antwerpse traditie. Het is een organisatie van de muziekschool Ward de Beer en dansgroep Lange Wapper, beiden sinds jaar en dag de folkvertegenwoordigers in Borgerhout. Opnieuw wordt de organisatie gesteund door folkclub Den Heksenketel. En omdat FrisseFolk sinds 2007 dansles geeft in Borgerhout, is ook dit gezelschap aan boord gehesen.

Het programma op zaterdag 1 maart 2008:
20u: dansinitiatie door Koen Dhondt van FrisseFolk
21u: Bal met Op Zwier
23u: Bal met Leonard
Doorlopend Vrij Podium en Miss Folk Verkiezing

Locatie: 't Werkhuys, Zegelstraat 13, 2140 Borgerhout. Kaarten: VVK 6 €/ kassa 8 € • VVK via muziekschool Ward De Beer, den Heksenketel of storting op 736-0017067-59 met naam en aantal info: 03 272 51 12 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..