Op 23 februari a.s. is er in samenwerking met Februari Muziekmaand in de Grote Kerk in Enschede weer een Noabers Balfolk Nacht. De organisatie meldt trots dat ze een paar schitterende bands hebben kunnen strikken, waaronder een primeur voor Nederland, nl. de Duitse groep Fievklang. Verder zullen de Gonnagles, de Slomobabes en het Belgische Follia! ten bal spelen.

De avond begint om 19.30 met een dansworkshop en een spetterend Gonnagles optreden, waarna de jonge Duitse band Fievklang voor het eerst op Nederlandse bodem speelt. Fievklang maakte veel indruk tijdens een gezamenlijk optreden met de Gonnagles in Hamburg, die ze dan ook graag in Enschede verwelkomen. Tussendoor kan men genieten van de rustige maar zeer dansbare muziek van de Slomobabes. De avond wordt compleet met een band die eigenlijk geen introductie behoeft: de Belgische top band Follia! Zij gaan tot in de kleine uurtjes door. En voor eenieder die daarna nog niet moe is, is er uiteraard een sessie achteraf.

Dansuitleg
Aan het begin van de avond wordt er een stoomcursus balfolk voor beginners gegeven door de Gonnagles, voordat het echte optreden begint, zodat iedereen bij het starten van het bal de basis onder de knie heeft.

Overnachten
Het hele feest gaat, net als de vorige keer, nogal laat door. Mocht je een slaapplek nodig hebben, er zijn net als vorig jaar blokhutten beschikbaar waar je kan slapen tegen een zeer redelijke vergoeding. Mocht je overnachtingsplek nodig hebben, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat de reserveringen op tijd in orde kunnen zijn. Na ca 23:30 worden er overigens geen bezoekers meer toegelaten in de kerk... om problemen met bewaking en garderobe enzo te voorkomen. Zorg dus dat je op tijd bent!

Zaterdag 23 februari 2008, Noabers Balfolk Nacht in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede. Aanvang: 19.30 uur. Entree: GRATIS.

Meer info over de avond en over de groepen is te vinden via: http://gonnagles.nl/?page=noabers.