De Shiner Twins melden vandaag in hun nieuwsbrief: Het is nu ongeveer een week geleden dat door een tragische en noodlottige brand de Silvester Studio van Erik Spanjers in Utrecht volledig in de as gelegd werd, iets wat ons en vele anderen niet onberoerd heeft gelaten.

Erik is echt álles kwijt, hetzelfde geldt voor Erik's broer Roel Spanjers die al z'n kostbare oude Hammonds en andere keyboards verloor, en drummer Jody van Ooijen wiens drumstel en bekkens nog in de studio stonden na de recente CD-opnames met de Shiner Twins. Vrij snel nadat het nieuws bekend werd is Nicky Hustinx (Shiner Twins ex-drummer) met een aantal vrienden begonnen met het op poten zetten van een benefiet-avond, om de gedupeerden een klein beetje tegemoet te komen in alle ellende en schade.

Dit speciale benefietconcert gaat plaatsvinden op dinsdag 11 januari 2011 in Theater Kikker in Utrecht. Opgetreden zal worden door o.a. JW Roy, T-99, Shiner Twins, Woost, Bart de Win en Most Unpleasant Men, en de lijst is op dit moment nog groeiende ....
Aanvang die avond is stipt 20.00 uur, zorg dus dat je er op tijd bent!!!