Meer dan 111 nieuwe folkmelodieën -van Kim Delcour- is het resultaat van meer dan 20 jaar folkmelodieën componeren. De melodieën van Kim Delcour hebben een duidelijke band met de folktraditie, maar het zijn ook eigentijdse en originele composities. De partituren zijn er voor spelers, dansers, leraars en leerlingen, spelers van draailier en doedelzak, trekzak en alle andere instrumenten.

Dit partiturenboek omvat melodieën voor alle instrumenten met hier en daar een 2e stem en mogelijke akkoorden die het samenspelen kunnen bevorderen. Muziekmozaïek hoopt met Meer dan 111 nieuwe folkmelodieën de ontdekking, creativiteit, artistieke ontplooiing en speelplezier van muzikanten te stimuleren. Auteur Kim Delcour kennen we als lesgever tijdens de Stage voor Traditionele Volksmuziek van Muziekmozaïek, maar we kennen hem ook als gedreven muzikant en componist. Dit boek is te koop bij Muziekmozaïek voor slechts €20. Bestellen kan je door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0032 (0)2 532 28 38.
Kim Delcour - Meer dan 111 nieuwe folkmelodieën
Praktisch
Meer dan 111 nieuwe folkmelodieën voor alle instrumenten
ISBN 9789080860162
Prijs: €20
Bestellen bij Muziekmozaïek vzw, www.muziekmozaiek.be, 0032 (0)2 532 28 38, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Boek is een uitgave van Muziekmozaïek Folk & Jazz