De Stichting Sunday Folk, die in Sevenum de concertreeks Sunday Folk & More organiseert heeft besloten om de activiteiten te staken. De voornaamste reden is dat ze geen geschikte locatie konden vinden om de reeks te kunnen voortzetten. De organisatie stuurt het volgende bericht:

Wij moeten ermee stoppen

Stichting Sunday Folk heeft mooie tijden gekend. Prachtige bands en solisten van hoge kwaliteit, aandachtig en enthousiast publiek, een fraaie locatie. Nu moeten we jammer genoeg onze activiteiten beëindigen.

Daar zijn verschillende redenen voor:

Belangrijke reden is dat in de Coronatijd de opbouw van het programma en de bekendheid van onze concerten abrupt werden afgebroken, we moesten nagenoeg alle concerten cancelen. Na Corona leek het er even op dat we weer op de oude voet verder konden bouwen. Helaas bleek dat accommodatie "de Wingerd" als thuishaven niet meer beschikbaar was. Een alternatieve geschikte locatie hebben we niet kunnen vinden, wat betekent dat we de Stichting gaan opheffen.

We bedanken: de geweldige bands, ons fijn publiek, de sponsoren en de subsidiegevers, alle vrijwilligers die de concerten mogelijk maakten.

Secretariaat SundayFolk &more

Vragen en/of opmerkingen over tickets kunnen gesteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..