Op maandag 22 april is Bluegrass- en Country fiddler Tim Crouch te gast in Haastrecht. In samenwerking met Joost van Es, fiddler bij Bertolf, Douwe Bob, Steampower e.v.a., organiseert Country trio Change of Key een workshop/showcase om fiddlers/violisten een kans te geven de fijne kneepjes van het vak door te nemen met deze virtuoos. Zowel deelnemers aan de workshop als toeschouwers zijn welkom.

Tim Crouch heeft gespeeld en/of opgenomen met vele bekende artiesten waaronder bv: Alan Jackson, Kenny Chesney, Marty Raybon, Dolly Parton, Glen Campbell, Andy Williams, Marty Stuart, Oak Ridge Boys, George Jones, Billy Bob Thornton, Tanya Tucker, Ricky Skaggs, Dierks Bentley, Jerry Reed, Tommy Shaw of "STYX", Mare Winningham, Mike Snider, Alison Krauss, Charlie Pride, Jonathon Edwards, e.v.a.

Ook geeft hij regelmatig acte de présence tijdens de shows in the The Grand Ole Opry in Nashville USA. Deze super fiddler heeft de ambachtelijke achtergrond van de echte traditionele old-time fiddlers en is meerdere malen uitgeroepen tot landelijk- en inter-state fiddle champion in de USA.

Tim Crouch
Tim Crouch

U kunt er bij zijn en wel op 22 april 2024 in Theater Concordia in Haastrecht. Aanvang 19.30 uur met het eerste gedeelte van de Workshop, niet alleen voor gevorderden maar, ook voor beginners wordt de tijd genomen! De showcase zal ongeveer om 21.15 uur beginnen en hieraan werken, behalve Joost van Es en Change of Key, ook pedalsteel gitaris Tom Ensink en basgitarist Harm van Sleen mee. De entree voor deelnemers bedraagt € 25,- en als toeschouwers kunt u meegenieten voor €10,-. Voor meer informatie en/of reserveren kunt u zich wenden tot: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06 50675706 en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06 54918147