Hoge Franse onderscheiding voor Herman van Veen

Herman van Veen heeft een hoge Franse onderscheiding gekregen. Van Veens vriend Georges Moustaki heeft de Grote Prijs van de Académie Charles Cros uitgereikt tijdens een ceremonie in het Maison de la Radio in de Franse hoofdstad Parijs. Van Veen verkocht wereldwijd meer dan elf miljoen albums.

Madingma vervangt Tantra op eerste Folkbal Eindhoven

Zul je altijd meemaken. Plaats je een bericht op de site en wordt het binnen een paar uur herroepen. Vlak na de oorspronkelijke bevestiging kwam de afzegging van Tantra voor het Folkbal op woensdag 17 december in Eindhoven. Het optreden van Tantra op 't Folkbal is nu verplaatst naar donderdag 19 februari.

Even is door organisator Tinus Kanters overwogen om de eerste avond te laten schieten. Gelukkig voor hem is de uitstekende Belgische formatie Madingma beschikbaar: Stefan Timmermans -ooit Fluxus- op doedelzak/blokfluit en broer Diederik op diatonische accordeon beschikbaar. Ze speelden afgelopen jaar de danstent in Dranouter plat.

Schema:
Woensdag 17 december FOLKBAL pre-show, gratis entree, 20.00-24.00, dj en Madingma (www.madingma.be)
donderdag 22 januari FOLKBAL, gratis entree, 20.00-24.00, dj, dansinstruktie en Musac (NL, www.musac.nl)
donderdag 19 februari FOLKBAL, € 5,- entree, 20.00-24.00, dj, dansinstruktie en Tantra (BE, www.tantra.tk)
donderdag 19 maart FOLKBAL, 20.00-24.00, dj, dansinstruktie,, band en entree (max € 5) nog onbekend.
donderdag 22 april FOLKBAL, € 5,- entree, 20.00-24.00, dj, dansinstruktie en Papaver (BE, www.papaver.be

Alle FOLKBALS zijn in cafe Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, Eindhoven (vlakbij centrum/psv stadion, op 7 minuten lopen vanaf station Eindhoven. (betaald!!! tot 21.00)parkeren in parkeervakken (let op, ook veel parkeervakken uitsluitend voor vergunninghouders)
Steeds de voorlaatste donderdag van de maand, m.u.v de pre-show, woensdag 17 dec. a.s.!