Songs van Wild Turkey te downloaden

Beste, zou het mogelijk zijn een link te krijgen naar onze site?
www.wildturkey.8k.com dank bij voorbaat, wild turkey,

luidde het mailtje dat we vandeweek ontvingen.
Natuurlijk WT. We hebben de site natuurlijk eerst zelf bekeken. Het vergt enig geduld, het opladenduurt even, maar als je degeluidsboxjes aan hebt staan, hoor je vervolgens ook wat. Aardig is te vermelden dat op de site van Wild Turkey een aantal songs te downloaden zijn (MP3).

Wild Turkey maakt muziek die het midden houdt tussen folkrock en punk. Belangrijkste inspiratiebron: The Levellers. Deze groep uit het Belgisch-Brabantse Bornem heeft een goede live-reputatie opgebouwd. Basgitarist Lieven de Pauw illustreert dat met de woorden die hij eens in de Gazet van Antwerpen bezigde: We willen ons niet storen aan de regels, we willen pret maken, ongebonden….

Wild Turkey bestaat uit: Bert Robberecht (snaren), Roeland Vandemoortele (gitaar en zang), Jo Robberecht (drums), Lieven de Pauw (basgitaar) en Eva Buytaart (viool). Ze hebben twee full-cd's op hun naam staan: Turkey Revolution en Aai!. Wild Turkey is niet alleen de naam van een groep uit Klein-Brabant, het is tevens een merk van whiskey (50,5 %). Straf genoeg... en zeker op een podium, vinden ze zelf.

De groep is al een tijdje aktief in het Jeugdhuis-circuit en ook de laatste tijd meer en meer in het festivalcircuit. Wild Turkey deelde reeds de affiche met enkele namen zoals: Betty Goes Green, B.J. Scott, Tröckener Kecks, Big M's, Buadee, Under The Gun, Stick's 'n Stones, Golden Earring, Janez Detd, Sweater, Gorki, Heideroosjes, Boerenzonen op speed, Abba Gold, Guy Swinnen, Roland, De mens, Les Nomades.

Een van de dingen die de groep nog zeker wil verwezelijken is een contract bij een goede platenfirma. Met het oog daarop werd dan ook nog een derde (single-) CD opgenomen. De twee nummers daarop, moeten de platenbazen aanzetten tot een contract. Wild Turkey speelde al in het buitenland, zoals in Engeland en in Turkije, waar ze twee optredens gaven op uitnodiging van het youth-festival in Ankara.