We meldden eerder al dat Nathalie Delcroix van Laïs zou gaan optreden met Gram Parsons-tribute band The Cowboy Angels, inmiddels is bekend geworden dat alledrie de dames mee gaan doen. De andere geplande gast, Stef Kamil Carlens heeft een te drukke agenda met Zita Swoon, dus zegden ook Annelies Brosens en Jorunn Bauweraerts hun medewerking toe. De groep is overigens nog te boeken.

Annelies en Jorunn blijken evenals Nathalie bewonderaars te zijn van het werk van Gram Parsons en Emmylou Harris, en samen met de groep rond Yurek Onzia vormen ze nu dus The Cowboy Angels XL. Deze gelegenheidsformatie is gevormd omdat het dit jaar 35 jaar geleden is dat Gram Parsons overleed. Meer info over The Cowboy Angels is te vinden op www.myspace.com/thecowboyangels, en over Laïs op www.lais.be.

Wie The Cowboy Angels XL wil boeken kan terecht bij Twin Street Bookingswww.twinstreet-bookings.com, of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..