Klesie (Kloef Music):

Gentse Feesten in 't Baudelopark

Mooiste Muziek Moment 2003

CONCERT/FESTIVAL:
1. De Gentse Feesten.
De volle 10 dagen kon je me terugvinden in het Baudelopark. Dé plek waar ik me thuis voel, zowel wat de muziek als het publiek betreft. Bovendien stonden daar twee groepen van het eigen artiestenbureau op het grote podium en draaide ik 3 nachten de plaatjes aan elkaar op de openluchtfuif in dat park.
2. Dranouter.
Het enige folkfestival dat ik volledig heb kunnen meemaken (vanaf de donderdag zelfs). Jammer, maar op alle andere festivals kon ik maar één of twee dagen blijven door het drukke programma van AEDO: 30 festivals op 3 maanden tijd, waarvan 2 bij jullie in Nederland en 3 in Portugal!
3. Alle Boombals.
Wat me vooral opviel: de stijgende populariteit ervan. Boombal is een echte hype geworden. In elke provincie in Vlaanderen kan er tegenwoordig "geboombald" worden!

CD:
Neeka! De cd 'Candy Comfort', of is die vorig jaar
uitgebracht? Voor de rest veel te weinig cd's gekocht dit jaar (niet genoeg tijd gehad). De nieuwe van Rufus Wainwright heb ik gekocht maar nog te weinig naar geluisterd, waarschijnlijk is hij zeer goed... De mini-cd van Zita Swoon "Live At The Jet-Studio": een aanrader voor iedereen die zot was van Moondog Jr.

PROFESSIONEEL:
De oprichting van Kloef Music was een belangrijk moment in 2003, en dateert nog van niet zo lang geleden. www.kloefmusic.com

CD'S VOLGEND JAAR:
Ik kijk uit naar de platen van Ambrozijn, Bruno Deneckere, Absynthe Minded en last but not least: AEDO!

Klesie
(Kloef Music)