Chris Verwijmeren is gitarist van de Bredase band LUA, die een aanstekelijke combinatie van keltische en spaans/zuid-amerikaanse klanken brengt.
Chris Verwijmeren
Tijd is rijp voor een alternatief voor al
dat electrische en electronische gebeuk

- Muzikaal hoogtepunt 2004 voor LUA : als folkband winnen van 2 popcompetities uit 77 respectievelijk 110 deelnemers. Erkenning en waardering voor je muzikale akoestische insteek die teruggrijpt op volksmuziek uit alle windrichtingen, en bewijs dat langzamerhand de tijd rijp begint te worden voor een alternatief voor al dat electrische en electronische gebeuk.
- Leukste gig LUA 2004: Crossover Night Boulevard Breda (met Inner Strength en Selenes Garden) Op sommige optredens is de magie daar en stijg je gewoon op als band. Fantastisch publiek.
- Meest indrukwekkende band gezien: Värttinä.
- Leukste muziek ontdekt: Cumbia: volksmuziek uit Colombia; klinkt als Klezmer met Latin invloeden.

Plannen voor 2005:
- 1e CD LUA komt eraan
- Zoveel mogelijk verder komen, veel optreden, en we hopen daarbij ook eens een paar mooie grotere (folk)festivals onveilig te mogen maken.
- Verdere en intensievere samenwerking met gelijkgestemde bands en organisatoren en ontwikkelen van initiatieven om onze (akoestische en folkgeorienteerde) tak van sport op de kaart te zetten.