En ook Christian heeft een oproep: Even Kort voorstellen ik ben Christian Alsemgeest, een Haagse singer-songwriter. Voor november en de maanden daarna ben ik bezig om weer wat optredens binnen te slepen, dit omdat er begin november een nieuwe cd uitkomt. Eerste E.P is goed ontvangen en de leuke optredens als voorprogramma van Silkstone en Absynthe minded smaken naar meer.

Alles is mogelijk (duo optreden, voorprogramma, volledige avond) dus als je geinterreseerd ben neem dan gewoon contact met me op! Voor een voorproefje kun je terecht op www.myspace.com/christianalsemgeestmusic. Hieronder volgt mijn Biografie voor de extra info
Hopelijk tot snel,

Christian,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bio Christian Alsemgeest
Christian Alsemgeest is een singer-songwriter uit Den Haag met een "twist". Hij beperkt zich namelijk niet tot één stijl zoals veel singer-songwriters. Zijn stijl is net zo breed als zijn muzieksmaak. Sommige nummers zijn gevaarlijk catchy en hebben een hoog popgehalte, terwijl andere nummers zo bluesy en doorleefd klinken dat je je haast niet kan voorstellen dat we hier te maken hebben met een jongen van in de twintig. Maar één ding hebben al zijn songs met elkaar gemeen: ze worden getypeerd door zijn karakteristieke, melancholische stem (denk aan een kruising tussen John Frusciante en Morrissey) en de vaak nogal sarcastische ondertoon.
Christian begon op jonge leeftijd met gitaar spelen, geïnspireerd door zijn grote held Brian May. Door de jaren heen luisterde hij naar veel verschillende muziekstijlen, die hij bewust en onbewust verwerkt heeft tot zijn eigen stijl. Na in diverse bands te hebben gespeeld gaat hij nu terug naar de basis: het songschrijven. In zijn composities staat het liedje altijd voorop.
Christian was eerder ook actief in de band Invisible Movements, waarmee hij in 2007 in de finale stond van de Grote Prijs van Zuid- Holland. Ook traden ze al eens op in Paard van Troje en Rotown. In 2006 bracht Christian een solo-e.p. uit onder de naam E.P. Deze cd werd goed ontvangen en op dit moment is hij bezig met een nieuwe cd.
Dit jaar stond hij in voorprogramma's van onder andere; Absynthe minded (BE), Silkstone (NL) en Shannon Lyon (CA).
Wat kun je live verwachten.
Eén stem, één gitaar, en prachtige liedjes af en toe aangevuld met een opvallende cover.
Benieuwd geworden?
Voor muziek, foto's en info ga naar;
www.myspace.com/christianalsemgeestmusic