Hans Koershuis mailt: Sonas is een band die graag de mix speelt tussen Iers en Americana (Bluegrass) en uitstapjes naar leuke passende heden ten daagse folk. Enkele plaatsen zijn plots vrijgekomen en Sonas zoekt invulling daarvan. Sonas is een vrijetijdsband met ongeveer 1 optreden per maand. Speelstijl / smaak is bijvoorbeeld muziek uit de film "Oh brother where art thou" Christy Moore, Pogues, Branderos, Wally Page, Singing Loins. Jigs, Reels, Polka's, Slow Airs, dus ook veel instrumentaal.

Oefenruimte is aanwezig in 's-Heerenberg 7041CP, 28a. Keus is woensdag of donderdagavond wekelijks of per 14 dagen.  De in te vullen plekken zijn de volgende;
Mandoline.
Banjo.
Contrabas.
Zang.
Aanwezig zijn inmiddels een zanger gitarist en zanger Percussionist / Bodhrán speler die ook gitaar speelt en Mondharmonica.

Binnen Sonas-Project zijn inmiddels 21 muzikanten actief op sessies en af en toe een optreden. Nieuw is Sonas-Promotion. Dit gedeelte is gereserveerd voor bands en groepen. Ook hier hebben zich inmiddels 8 groepen aangemeld. We werken met open agenda en op collectieve basis. Uitwisselen van kennis en agenda zijn primair.

Hans Koershuis
SoNaS
Zeddamseweg 28a
7041 CP 's-Heerenberg
Thuis: (+31) (0) 314 665903
Mobil: 06 51400159
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website: www.sonas.nl.