Ron mailt: Sally Goodin is een band in oprichting, die zich toe gaat leggen op Amerikaanse Old-Time muziek in de stijl van Gillian Welch, John Hartford, Reeltime Travellers, April Verch en The Freighthoppers. We zijn op zoek naar een geschikte zangeres/gitariste of zangeres en gitarist(e). Liefst uit de regio Zuid-Limburg of de aangrenzende buitenlandse regio's.

Met zang, fiddle, banjo, harmonica's, gitaar en mandoline willen we in een kleine bezetting van maximaal vier personen akoestische muziek brengen, en terug gaan naar de tijd dat de hele band rond één grootmembraam microfoon speelt. Het doel is om een eigen stijl te ontwikkelen, met deels eigen materiaal. Sally Goodin doet geen kroegoptredens, maar ambieert het akoestische podium zoals we die tegenkomen op cajun en bluegrassfestivals. Aanvankelijk wordt gewerkt aan een degelijk repertoire van drie kwartier.

Wie dit helemaal ziet zitten, of meer informatie wil, kan contact opnemen met Ron: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..