Twee oproepen voor muzikanten komen van respectievelijk George Leering en Fred Hissink. De eerste zoekt muzikanten om een groepje te beginnen in de omgeving van Alkmaar, de tweede is op zoek naar een violist(e) voor een bluegrass/folkband, omgeving Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Zutphen.

George Leering
schrijft ons: ik ben een ervaren zanger/gitarist (55+) en speel sinds kort 5-string banjo. Sinds enkele jaren ben ik geïnteresseerd in folk, bluegrass, lichte jazz en Americana.
In de buurt van Alkmaar lijkt er vrijwel niets in deze stijlen te worden gedaan, althans er is niets op internet te vinden.
Graag zou ik in contact komen met andere muzikanten om een akoestisch groepje te vormen en eens te kijken wat de mogelijkheden zijn in bovengenoemde stijlen.
Repeteren overdag behoort zelfs tot de mogelijkheden.

Ik zoek met name een bassist, maar daarnaast ook een mandolinespeler, sologitarist, percussionist, bij voorkeur met zangmogelijkheden voor meerstemmig repertoire.

George Leering
Tel 0031(0)72-5713464
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fred Hissink mailt:

Bluegrass/folkband zoekt een violist (m/v) in de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Zutphen. . Wij zijn geen beginners, maar meer pioniers op het gebied van bluegrass en folkmuziek. Meestal spelen we in ' huiskamerverband'  en vliegen af en toe uit om onze muziek ten gehore te brengen. De band bestaat uit twee gitaristen (een gitarist speelt tevens mandoline en banjo) een trekzakspeler (die ook het wasbord beheerst) een zangeres en een banjoist (die tevens dobro en mondharmonica speelt). Voor een betere indruk: zie www.youtube.com en vul mijn naam in (Fred Hissink)
 
Reacties graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.