Ben Nijkamp van Accent FM mailt de volgende oproep:
Moi,  Al bijna 6 jaar heb ik een programma Streektaal bij Accent FM, de lokale omroep van de gemeentes Losser en Oldenzaal in Twente. Te ontvangen via de kabel op 104.10 in de gemeentes Losser en Oldenzaal en in de ether op FM 106.2 en 107.4. Ook te beluisteren via de stream op www.accentfm.nl.
Vanaf 10 november wordt het programma Streektaal bij Accent FM uitgebreid met een uur STREEKTAAL EKSTRA.

Wat is Streektaal ekstra?
Het uur komt tussen 19.00 uur en 20.00 uur op de maandagavond voorafgaande aan het reguliere Streektaal programma.

In Streektaal ekstra gaan we aandacht besteden een de wat meer hardere en moderne muziekvormen in Streektaalland. Dus aan pop, rock, hardrock, rap, funk, alternatieve muziek, enz.... als het maar in een Streektaal of Dialect is.

Maak jij deze muziek, speel je in een band die deze muziek maakt, ken je iemand, een band die dat maakt..., laat het me weten en stuur een CD / MD op naar Ben Nijkamp Streektaal en het wordt gedraaid in Streektaal Ekstra en tevens nodigen we de zanger(es), band uit om wat te komen vertellen over jezelf, de band, de muziek enz..
Dat kan in de studio in Oldenzaal of via de telefoon.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zeg het voort, zeg het voort.