Het alom bekende K-woord: Kredietcrisis is overal voelbaar. Zeker ook in de culturele sector. Voor muziekgezelschappen die elders moeten overnachten, is dit vaak een kostenpost die nogal kan oplopen. Vandaar dat Oude Muziek Brabant het idee heeft opgevat te gaan bemiddelen in gastgezinnen voor musici die daar behoefte aan hebben.

In het bericht dat we ontvingen van de Stichting Oude Muziek Brabant staan de volgende voorwaarden en een oproep:

Gastgezinnen krijgen voor het opvangen van 1 of meerdere musici voor 1 nacht uiteraard een tegenprestatie, die kan variëren van een cadeaubon tot enkele vrijkaarten per gastgezin.

Aan gezelschappen bieden we vanaf heden de mogelijkheid zich in te schrijven voor verblijf in gastgezinnen, als onderdeel van hun tournee of serie concerten in Nederland. Wij acquiteren en adverteren hiervoor actief in de gewenste omgeving.

Bij deze een oproep aan particulieren of zij geïnteresseerd zouden zijn in een gastheerschap voor muzikanten. Vooralsnog beperken we de locaties tot de volgende gebieden (en zeer nabije omgeving):

- Amsterdam;
- Den Bosch;
- Utrecht;
- Leiden;
- Maastricht;
- Tilburg.

en:
- Gent;
- Antwerpen.

Gastgezinnen krijgen uiteraard evt. onkosten aan eten en drinken van ons vergoed. En wellicht een miniconcertje bij u thuis?

Reacties svp via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 073-6894072.

Zie ook: www.oudemuziekbrabant.nl.