Herrick Schaink mailt: Dit is een oproep voor iedereen die houdt van zingen, spelen, dansen etc. in de sfeer van de middeleeuwen, Kelten en andere (bal)folk muziek. Kunst op Straat organiseert een Open Podium.

Aanmelden is niet nodig, je mag gewoon op de dag zelf langskomen om jouw lied, dans of wat je maar leuk vindt op te voeren. Ken je een lied niet helemaal uit je hoofd? Wij hebben teksten! Wil je niet de hele dag met een gitaar rondlopen? Wij hebben er twee klaarstaan! Andere instrumenten zul je toch echt zelf moeten meenemen, sorry...
 
Ook zullen 'Puck' en 'Pip' tijdens Castlefest (31 juli t/m 2 augustus in Lisse) rondlopen. Puck en Pip zijn twee zeer lief en schattig ogende meisjes, maar schijn bedriegt! In werkelijkheid zijn zij aartsrivalen en zullen alles op alles zetten om de ander af te troeven, zo ook op Castlefest. Zij zullen beide proberen zoveel mogelijk mensen op het Open Podium te krijgen. Dus als je een van de dames zou willen helpen, zullen zij je daar zeer dankbaar voor zijn.
 
Als je verder nog vragen hebt, mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zie ook: www.castlefest.nl.