Singer-songwriter Elly Kellner (33 jr, rhythm gitaar en zang) zoekt aanvullende muzikanten  / vocalisten voor nieuw project.
Ze schrijft: Momenteel heb ik een band waarmee mijn eigen nummers meer op een Pop manier worden uitgewerkt met drums, bas, gitaar en zang. Mijn song materiaal varieert van vrolijk naar melancholisch en van gevoelig naar donker en ik zou graag daarom naast mijn band ook willen experimenteren met de folk/akoestische kant van mijn muziek die nu nog onderbelicht blijft.

Alhoewel mijn nummers een eigen stijl hebben en het alle kanten op kan en mag gaan, denk ik op dit moment qua invulling aan bands zoals:
- Bowerbirds http://www.youtube.com/watch?v=hsoe3xt_ico
- Fleetfoxes http://www.youtube.com/watch?v=t1tbX_NJn98
- Beirut http://www.youtube.com/watch?v=N-mqhkuOF7s

Kijk op http://www.myspace.com/ellykellner om te horen hoe mijn muziek nu klinkt. Op YouTube kun je mij ook vinden. Er is genoeg materiaal om aan te werken of om uit te kiezen en er wordt regelmatig nieuw werk geschreven. Het zou ideaal zijn als de muzikanten redelijk in mijn omgeving (Goes, Zeeland) wonen of omgeving Bergen op Zoom. Uiteindelijke doel is om te spelen op Festivals, kleine podia, intieme concertjes. Misschien komt er uit deze zoektocht wel een duo uit of een groep van meerdere muzikanten, time will tell. Eventueel is het ook goed mogelijk dat de akoestische kant/muzikanten wordt toegevoegd aan mijn al bestaande band mocht dat klikken.
 
Het lijkt me leuk om in contact te komen met:
 
- Zangeres en/of zanger (om tweede stem, harmonieën, samenzang te zingen)
- Mensen die de volgende instrumenten bespelen: Mandoline, Ukelele, Viool, Accordeon, Banjo, Melodica, Akoestische gitaar, Percussie. (Het is de bedoeling dat je zelf partijen verzint en de songs aanvult)
- Mensen die multi-instrumentalisten én vocalist zijn, zijn met name welkom.
- Als je denkt iets anders te kunnen aanbieden neem dan zeker ook contact op.
- Leeftijd of podiumervaring niet van belang; Als het werkt en het klikt dan is dat mooi :)
 
Laat wat van je horen!
 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.