Bestuurslid Gerben Bruinsma van zanggroep Springtide mailde de volgende oproep voor zangers en muzikanten:
Wij zijn
Springtide is een gedreven muziekgroep, bestaande uit tien zangers en drie muzikanten. We repeteren vrijwel wekelijks op donderdagavond en treden ca. 10 x per jaar op.

Onze optredens kenmerken zich door een direct en aanstekelijk contact met het publiek en door een gevarieerd en origineel repertoire van  pubsongs, ballads, folk- en theatermuziek. We zingen en spelen eigen arrangementen van bestaande liederen. Het uitgangspunt is akoestisch, soms gebruiken we gitaarversterking. Springtide wordt geleid door een dirigent en ondersteund door een regisseur.
Zie verder www.springtide-utrecht.nl.

Wij zoeken
Wij hebben plaats voor een (diepe) bas en een middenstem. Verder zoeken wij een goede violist, die als begeleider (amateur) kan optreden. Ambitie en affiniteit met Ierse/laaglandse folk is nodig, evenals de bereidheid om bij de donderdagse repetities vanaf ongeveer 21 uur aanwezig te zijn en daar zonodig wat voorbereidingswerk voor te doen. Start: per direct (najaar 2008). Wij zijn ook geïnteresseerd in muzikanten met andere instrumenten zoals fluit, bodsan en percussie.

Wij bieden
Wij bieden gepassioneerde samenwerking met de zangers en de andere instrumentalisten (viool, accordeon, fluit), veel ruimte voor eigen creatieve inbreng en een hoop plezier.

Informatie
Bel voor informatie onze dirigent (030-2364846) of bestuurslid Gerben Bruinsma (030-2318396).