Wij hebben al enkele keren aandacht besteed aan Autumn Sun. Na enkele bezettingswisselingen zoekt de band optredens om hun nieuwe repertoire met het publiek te kunnen delen. Laury Achten mailt ons de volgende oproep.

Wij zijn Autumn Sun: een 3-koppig bandje. Met klanken uit de folkmuziek, raken wij geïnspireerd door ons dagelijks leven en zijn we continu op zoek naar manieren om onszelf op muzikale wijze uit te drukken. Muziek die onze gevoelens naar buiten brengt via klanken die hopelijk ook anderen beroeren. Met altijd iets bekends en vertrouwds, maar ook nieuw en uitnodigend. De muziek wordt gevormd door Martijn Kuiten (akoestische gitaar, blues harp en zang), Wim van Hout (cello and contrabas) en Laury Achten (viool en tweede stem).

Na een periode van verandering in samenstelling, repeteren en het schrijven van nieuwe nummers, verlangen we ernaar het podium weer op te klimmen om onze muziek te kunnen delen.

Hoewel de band in de afgelopen periode een woelige tijd heeft gehad waarin de samenstelling aardig is vernieuwd, kun je op www.autumnsun.nl en www.myspace.com/autumnsunmusic toch een aardige indruk krijgen van ons geluid.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een optreden van ons of als je een geschikte locatie weet die we zeker op moeten zoeken, laat het ons dan alsjeblieft weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..