Vorig jaar zomer stuurde Elly Kellner een oproep omdat ze zocht naar creatieve muzikanten om een nieuw project/bandje mee op te starten. Via mail brengt ze Folkforum op de hoogte van het resultaat van deze zoektocht.  Ze heeft een duo gevormd met Winnie Haarhuis, waarmee ze in april en mei enkele optredens heeft. Natuurlijk is Giggly Tea & The Muffins ook te boeken.

Elly Kellner schrijft ons:

Sinds begin 2010 vorm ik samen met de Zeeuwse singer-songwriter Winnie Haarhuis het duo 'Giggly Tea and the Muffins'. Winnie heeft de afgelopen twee jaar door heel Nederland een reeks optredens verzorgd o.a. ook bij de Popronde. Samen brengen wij luisterliedjes met een scheut gevoeligheid, een snufje eigenwijsheid, een flinke eetlepel gegiechel en prachtige samenzang. 'Giggly Tea and the Muffins' zet je aan tot nadenken, laat je glimlachen of streelt simpelweg je oren. Onze nummers zijn te beluisteren via www.myspace.com/gigglytea  

giggly tea and the muffins
Giggly Tea & The Muffins

Na een succesvolle try-out bij de Paradox in Tilburg zijn we nu ook op de onderstaande data live te zien:
- Zaterdag 3 april 2010 - Poppodium 'T Beest - GOES
- Donderdag 29 april 2010 - Koninginnennach Café Jenze - MAASTRICHT
- Woensdag 5 mei 2010 - Bevrijdingsfestival 3voor12 podium - VLISSINGEN

Heeft u zin in een Tea Party? Wij brengen de Giggly Tea en Muffins mee!
Boekingen en contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.