Tjarda van Leiden mailt: Wij, van de folkband World of Stone, organiseren een muziek competitie, voor uitsluitend folkmuziek. hieronder vallen Keltische, Ierse, Schotse en Amerikaanse folk (country) maar ook bijv Folkmetal!

je kunt deelnemen als band, duo, one-man band, alles is toegestaan! enige voorwaarde is dat de act, in deze samenstelling, niet langer dan 3 jaar bestaat.
er zullen 3 voorrondes plaatsvinden (1, 15 en 22 april in Jongerencentrum Solution en Murphy's Law Irish pub Hillegom)
met 3 tot 5 acts die elke een half uurtje mogen spelen.
van elke voorronde beslist een jury die goed bekend is met het genre, 1 winnaar.
deze 3 winnaars gaan door naar de finale op 27 mei 2011.

Wat valt er te winnen?
1e prijs is een betaald -hoofdact- optreden op Teylingerfest (een nieuw festival op de Ruïne van Teylingen), een optreden in jongerencentrum Solution met een cdopname, die je afgemixd thuisgestuurd krijgt en promotiemateriaal.
2e prijs een optreden in jongerencentrum Solution met een cdopname, die je afgemixd thuisgestuurd krijgt en promotiemateriaal.
3e prijs een engels ontbijt bij Murphy's voor alle bandleden en roadies/crew.

wil je meer informatie of wil je je inschrijven? mail snel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want er zijn maximaal (5 acts x 3 avonden) 15 plaatsen beschikbaar en de inschrijving is al in volle gang!

groetjes tjarda van leiden