Marlies Janssens mailt on de volgende oproep: Ik ben een solo folkmuzikant met frequent optredens door het land. Ik wil heel graag een “& friends”- band oprichten, om met bepaalde optredens met een grotere bezetting te spelen, met de hele band of een gedeelte daarvan.

Daarnaast vind ik het ook leuk om lekker te oefenen samen. Ik blijf wel gewoon als soloartiest actief. Ik speel oude ( vaak traditionele american folk & country-folk) en ben zelf zangeres, flatpicker en doe ook wel liedjes met mandoline of 6string banjo.
Ik zoek mensen met een geschikt akoestisch (uit te versterken) instrumentarium. Bijvoorbeeld bas, cajon, mandoline etc. Het zou fijn zijn als je ook wat 2e, 3e stemmetjes kan zingen.
Je hoeft niet per se uit de omgeving (Ermelo) te komen, maar ik wil wel erg graag bij mij oefenen, omdat ik al veel reis door mijn optredens en vanwege mijn andere muziekprojecten. Het zou mooi zijn als we eens per 2 weken samen kunnen spelen.
Lijkt dit je wat? Of twijfel je? Gewoon een mailtje sturen, dan kan ik je meer info en website doorgeven.

Marlies Janssens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.