Gerardo Romero Butron mailt: Voor een studioproject zoek ik ervaren muzikanten die aan een CD project willen meewerken. Bassist, gitarist, percussionist / drummer, accordeonist etc Een ieder die denkt met zijn instrument een bijdrage te kunnen leveren aan dit project. Het betreft het produceren van een CD met  Cubaans, Spaans, Americana, Texmex nummers.

Eigen inbreng is mogelijk en is de CD succesvol dan is het vormen van een band een mogelijk gevolg. Er is geen vergoeding voor de muzikanten, wat ik jullie aanbied is een unieke kans om in deze bijzondere muziekstromingen samen te werken met andere muzikanten in een professionele studio , daarnaast uiteraard een naamsvermelding op de CD die landelijk zal worden uitgebracht. Eventueel kan ik u ook studio tijd aanbieden voor u eigen project.
Wat ik verwacht van de muzikant is dat deze het project als een uitdaging ziet en hiermee serieus aan de slag gaat en eventueel bereidt is om na de CD opname als bandlid deel te nemen  (niet verplicht). Enige affiniteit en interesse in deze muziekstromingen is dus zeker gewenst.
Enkele belangrijke kernwoorden :plezier, teamgeest, kritiek kunnen aanvaarden, open en eerlijke communicatie,gemotiveerd. Eventuele verdere samenwerking en nieuwe projecten zijn uiteraard mogelijk.

Ben je geïnteresseerd stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vermeld daarin wie je bent , welk instrument dat je speelt , wat je ervaring is en wat je motivatie is om aan dit project deel te nemen. Uiteraard kun je ook eventuele vragen stellen.
Reacties zonder vermelding van telefoonnummer worden niet serieus genomen.

Met muzikale groeten,

Gerardo Romero Butron
0031618632331
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.recordingstudioromero.com