Ron Janssen organiseert in april 2012 een tournee van de Londense groep Suntrap. Er zijn npg enkele data vrij. Hij mailt: Om een tour compleet te maken is de Londense formatie Suntrap op zoek naar drie concerten, en wel op vrijdag 13 april 2012, zondag 15 april 2012 en maandag 16 april 2012.

Mary Wilson (zang, viool), Paul Hoad (zang, gitaar, mondharmonica, kick drum), Elisa Bergersen (viool, altviool) en Sara Byers (zang, accordeon, gitaar, whistles en bodhran) vormen samen het kwartet Suntrap. Hun repertoire bestaat voor het grootste deel uit eigen composities van Hoad en Byers, maar deze sluiten nauw aan bij de Engelse traditionele en Amerikaanse roots muziek. Suntrap speelt ook traditioneel materiaal, maar geeft daar een geheel eigen kleur aan.  Deze formatie staat bekend om de schitterende driestemmige zang, naast het unieke effect van twee fiddlers in de band. Een krachtige formatie die met bezieling een heel dynamisch repertoire neerzet!

Suntrap

Voor meer informatie over Suntrap: www.suntrap.org/
Voor meer informatie over de tour gaarne contact opnemen met Ron Janssen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..