Van 28 t/m 30 oktober geeft Jildou Talman een koorzangworkshop Ierse en Schotse liederen op Terschelling.

Met een groep van tussen de twintig en dertig mensen gaan we een weekend  enerverend koorzingen. En tussendoor zal er ook tijd zijn om lekker even uit te waaien op dit prachtige eiland, of samen een kroeg te bezoeken. 
Maar er wordt ook gewerkt! We zingen muziek van verschillende moeilijkheidsgraden, één- of meerstemmig uitgevoerd. We leren de muziek aan vanaf tekst, bladmuziek of op het gehoor.

Ierland en Schotland hebben een rijke lied-traditie. Liederen over verloren liefdes, gebroken harten, bloedige historie, schelmse streken of natuurschoon. Prachtige liederen die we dit weekend meerstemmig gaan zingen. Genieten!
En ben je een beetje handig op een instrument? Meenemen! Natuurlijk beginnen we elke sessie met wat lekkere stem-  en inzingoefeningen.
In elk geval of hoe dan ook, wat centraal staat in deze workshop is zangplezier, het genot van het samen zingen, wat je niveau ook moge zijn.
Voor deze workshop is koorervaring geen vereiste, maar wel handig.

Programma-indeling
Vrijdag  19.30 – 22.00 uur
Zaterdag  9.30 - 13.00 uur, 
16.30  - 17.45 uur, 19.30-22.00 uur
Zondag  10.00-13.00 uur

Docent
Jildou Talman (1964) is koordirigent, componist/arrangeur en organisator. Ze is verbonden aan Centrum voor de Kunsten Parnas in Leeuwarden, waar ze diverse cursussen verzorgt en koren leidt zoals kinder-, puber-, wereldmuziek, kerst-, smartlappen- en seniorenkoor. Die koren treden regelmatig op, of doen mee aan bijzondere projecten.

Aantal
20-30 deelnemers.

Tijd en bootreis
Wij verwelkomen de deelnemers aan het eind van de vrijdagmiddag. Je kunt b.v. de boot van 15.00 uur uit Harlingen nemen. Op de haven van West staat de bus richting Oosterend. Je stapt uit in Hoorn, halte Badweg.
Om 18.00 uur staat de warme maaltijd voor je klaar, daarna begint het programma. Op zondag aan het begin van de middag eindigt het programma
Wij raden je aan een bootkaart kopen via  www.rederij-doeksen.nl of
0900-3635736, zeker voor wie zondag met de snelboot van 16.30 uur terug wil reizen. Om 17.30 uur gaat de “gewone” boot terug naar de wal.

Prijs
€ 145,-- programma, volpension, slaapzaaltje, douche/toilet
€ 184,-- programma, volpension, tweepersoonskamer, douche/toilet

Meer info en inschrijven
Website: www.folkshegeskoalle.nl
Telefoon 0562-448954
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..