Op zaterdag 24 september 2011 is er weer een open podium in Woerden. Er is nog 1 plek vrij voor een getalenteerde muzikant. Paul de Bijl stuurt ons de volgende info:

Bezoek ons periodieke open podium Café Varié of doe zelf mee aan een avond boordevol muziek, stand-up comedy, cabaret en poëzie; alles gecombineerd tijdens één open podiumavond. Eerder organiseerde Abrona Theater Zaal der Kunsten maandelijks twee verschillende Open Podia: het Open Muziek Podium en het Open Comedy Podium. Om de krachten te bundelen en de diversiteit van kunst & cultuur te benadrukken, hebben we in overleg met het Singer-songwritercollectief Woerden besloten om de twee open podia samen te voegen. We zijn nog op zoek naar getalenteerde muzikanten, er kan nog 1 optredens plaatsvinden, de andere plekken zijn al gevuld! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met o.a. optredens van: Frank Deuring (stand-up comedy), Stefano van Melsen (singer-songwriter), David Groen en Remco Koffijberg (cabaret), Tom Montfrooy (stand-up comedy).

Aanvang: 20.15 uur, entree: € 5,- inclusief koffie of thee in de pauze.
Abrona Theater Zaal der Kunsten, Kasteel 2, 3441 BZ Woerden
Tel. 0348 411 606, www.zaalderkunsten.nl