Stichting Fiddler’s Farm organiseert op 11 februari twee muziekworkshops voor Ierse fiddle en dwarsfluit. Deze workshops zullen worden gegeven door Kieran Munnelly (dwarsfluit) en Aidan O’Donnell (fiddle). Deelname kost € 45 (inclusief lunch) of € 55 (inclusief lunch en diner). Opgeven of meer informatie opvragen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats: The Irish Cottage, Oude Niedorp
Tijd: Van 10.30 uur tot 17.00 uur
Website: www.fiddlersfarm.nl

Kieran Munnelly – dwarsfluit
Kieran Munnelly komt uit een muzikale familie uit county Mayo. Hij speelt bodhrán en fluit en kan daarnaast ook prachtig zingen. Kieran studeerde samen met Aidan muziek in Limerick en gaf na zijn studie les aan de universiteit. Kieran en Aidan namen samen een cd op, ‘In Safe Hands’. Daarna werd Kieran door zijn broer David gevraagd om de David Munnelly Band te komen versterken. De band deed tournees in Europa en de Verenigde Staten. Daarnaast speelt Kieran in de formatie Hot Spoons samen met zijn broer David, gitarist Philip Masure en fiddler Kieran Fahy.

Aidan O’Donnell – fiddle
Aidan O’Donnell komt uit county Donegal, fiddle county bij uitstek. Hij kwam van jongs af aan met traditionele muziek in aanraking en ging muziek studeren in Limerick. Samen met Kieran Munnelly nam hij in 2003 de cd ‘In Safe Hands’ op, die overal goede kritieken kreeg. Aidan geeft momenteel les aan de universiteit van Limerick, als hij tenminste niet op tournee is met de groep Fidil, die hij in 2007 heeft opgericht samen met collega-fiddlers Ciaran O Maonaigh en Damien McGeehan. Fidil speelt over de hele wereld tijdens festivals en nam drie succesvolle cd’s op.