Vzw Triskell organiseert, in samenwerking met Wim Moons (Moragh - Celtic Folk), een 2-daagse workshop BODHRAN met Martin O'Neill. Deze vindt plaats in hert weekeinde van 14 en 15 april 2012 in het Belgische Geluwe.

Martin O'Neill is een van de meest gevraagde Bodhranspelers van dit moment. Hij speelt bij oa. Fred Morrison Trio, Julie Fowlis, Dochàs, ... en dit jaar kon je hem nog aan het werk zien op het Schots Weekend in Alden Biesen in een fenomenaal concert van The Treacherous Orchestra waarin alle grote namen uit de Schotse en Keltische  folk gevat zitten. Hij is ook jaarlijks teacher op de wereldbefaamde "craiceann" summerschool op het Ierse eiland Inisheer waar cursisten van over de ganse wereld gedurende een ganse week komen les volgen.
Wat Martin zo uniek maakt is het feit dat hij in alle muziekstijlen thuis is, en niet het minste bewijs daarvan is, dat Stevie Wonder hem in 2009 mee vroeg op zijn Europese toer! Zowel het meesterschap in de traditionele en de mix met andere muziekstijlen maakt het écht interessant om een workshop bij hem te volgen! Hij is echter niet alleen een fantastisch speler maar heeft ook nog het talent om zijn visie en techniek zeer goed te kunnen overbrengen op zijn cursisten. Dit alles maakt dat dit een unieke gelegenheid is voor zowel beginner als zeer gevorderd Bodhranspeler om uw speelstijl te ontwikkelen of te vervolmaken. Dit is echter de eerste keer sinds lang dat Martin een workshop geeft op het Europeese vasteland.
EEN NIET TE MISSEN KANS dus !

info op www.martinoneill.com en op www.celticnight.be staat verdere info over de workshop en hoe in te schrijven, dit dient voor 10 april 2012 te gebeuren.

 

Wanneer : weekend 14-15 april 2012
Waar : Terra Sana - Stokstraat 4 - 8940 Geluwe (BELGIE)
Prijs : 90 euro/persoon all-in voor 2 dagen (incl. workshop, lunch en koffiepauzes)
aantal inschrijvingen beperkt !

Programma per dag :
1st class : 10h00 - 11h30
Coffee break
2nd class : 12h00 - 13h30 
Lunch break
3rd class : 15h00 - 16h30

op zaterdag 14/04 vanaf 20u30 : gratis jamsessie voor elke geïnteresseerde muzikant (amateur of professional), samen met Martin O'Neill !!

Mogelijkheid tot overnachten: kamperen in de weide van Terra Sana of reservatie in nabijgelegen B&B (zie Wervik.be / overnachten)

Alle cursisten dienen tegen 9u30 aanwezig te zijn.