Folkwoods-organisator Tinus Kanters vindt de samenwerking tussen Belgische folkfestivals een goed idee en wil dat ook in Nederland graag op poten zetten, met eventueel een eigen Gouden Folkpas. Hij mailt:

In Belgie een succes, de samenwerking met de Belgische Folkfestival, www.folkfestivals.be zeker met de introduktie van de Gouden Folkpas.

http://www.folkfestivals.be/folkpas.html

Het Folkwoods festival neemt t initiatief om dit, samen met de andere folkfestivals ook voor NL te gaan doen. De naam www.folkfestivals.nl is hiervoor al gereserveerd....We gaan met Belgie kijken of we combi's kunnen vinden....

Graag willen we een oproep plaatsen om festivals zich aan te laten melden. Aanmelden van het festival via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag met datum en plaats van het festival en vermelding website, entree ja/nee.  Doe mee en vergroot de zichtbaarheid van de Folk in Nederland, en die van je eigen festival. We gaan onderling mailen om te kijken hoe we t precies gaan aanpakken!

Groet
Tinus kanters
Folkwoods
www.folkwoods.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.