Afgelopen jaar verscheen de cd Daar Komt De Boegieman!, vol vrolijke en gevarieerde kinderliedjes, lees de FF-recensie hier. Jeroen Schipper wil met dit programma graag het theater in en daar is een crowdfundingproject voor gestart. Help de Boegieman de theaters in, Jeroen legt hieronder uit hoe dat kan:

'Daar komt de boegieman!' is een geweldige CD vol kinderliedjes in stijlen van over de hele wereld. Wij, de Boegieman-band zijn bezig om een live-theatertour op poten te zetten rondom deze kinderliedjes. Voor de financiering van die voorstellingen maken we gebruik van crowdfunding via Voordekunst.nl. Inmiddels hebben al ruim 60 enthousiaste mensen een donatie gedaan. Samen hebben zij 'Daar komt de boegieman!' al aan ruim 40% van het doelbedrag geholpen. Maar; we hebben nog maar 20 dagen om op de 100% te komen. Anders gaat het feest niet door!

Aan jullie dus de vraag of jullie ons daarbij ook willen steunen. Dat kan via www.helpdeboegieman.nl

Je donatie wordt zeer gewaardeerd, maar het verspreiden en aanbevelen van dit project in je netwerk is minstens zo welkom als een financiële bijdrage!

Alvast bedankt voor het delen van jullie enthousiasme!


Groeten, Jeroen Schipper

Help mij mijn kinderconcerten mogelijk te maken: www.helpdeboegieman.nl


www.daarkomtdeboegieman.nl www.facebook.com/boegieman www.boegieman-live.nl