Jan (van Espiral Galicia) mailt mede namens Tamsin van de Spaanse groep Solana: Solana tourt door Europa .... en wil deze keer de lage landen inpalmen. Eind juli en begin augustus is Solana …waarover hieronder wat meer info …. In de lage landen. Dichtbij jullie dus. Ze zijn eerst in Frankrijk en nadien midden augustus in the UK. Deze keer willen ze dus Belgie en Nederland mee opnemen in hun tourschema. Van muziekkroegen, via zaaltjes en zalen… tot de grotere festivals. Ze komen uit Valencia. Hun muziek is folk met een tintje extra, men kan het folk balkan celtic gypsy noemen. Om hun planning te kunnen afwerken willen ze graag op enkele lokaties in Belgie en Nederland optreden. Een kans om een groep uit het buitenland eens op jullie podium te zetten … en aan zeer interessante prijs. Het hangt een beetje af van hoeveel optredens er gaan zijn … maar doe een voorstel en we bekijken het.
Meer info …  je kan rechtsreeks met hen contact opnemen (maar dan wel in het Engels) of via mij in het Spaans, Engels, Nederlands/Vlaams, Frans en Duits.
Het is een unieke mogelijkheid … en geloof me … hun muziek is meer dan goed, en als leuk extraatje .. nog toffe mensen ook.
………………….
Waar kan je meer info vinden
Om te luisteren

http://solana.bandcamp.com

Om te kijken  (op youtube zoeken naar Solana Musica celta) of met onderstaande links
Youtube http://youtu.be/mVdfCgS5L9A
Youtube http://youtu.be/6VOAXQf6oaI

Om te FB’en
http://www.facebook.com/solanamusica

Om te mailen ….
Met ons   Espiral galicia   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met Solana rechtsreeks (english o espanol)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedankt en misschien tot weldra.

Muzikale groet
Jan (van Espiral Galicia)  en Tamsin (van Solana)