Morgen, woensdag 15 mei 2013, presenteert PopEi (Klokgebouw 300, Strijp-S)  ‘PUURliedjes’. Een knus onderkomen voor en met singer-songwriters en andere artiesten die met een pak liedjes onder de arm even langs wippen. PUURliedjes is er om je te prikkelen. Meedoen? Meld je dan van tevoren aan om verzekerd te zijn van een plekje op de bank. En voor de duidelijkheid…  komen luisteren is ook zeker een aanrader! Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis.

Tijdens ‘PUURliedjes’ zullen er in een intieme ontspannen sfeer verschillende singer-songwriters en andere artiesten plaatsnemen op de bank, om nieuw repertoire, deuntjes uit de oude doos of tot op het bot uitgeklede liedjes te delen. Voor degene die muziek bij voorkeur consumeren zonder toeters, bellen en andere opsmuk is bij PopEi aan het goede adres.

Meedoen? Meld je dan aan via Peter Habets: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-41366549. Marc Dirks: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 040-2431444. Óf via www.facebook.com/PUURliedjes. Op de avond zelf kan ook, maar vol=vol. Hoeveel liedjes je mag doen? Een stuk of 3 á 4.

Meer informatie: www.popei.nl en www.facebook.com/PUURliedjes