Liedeke Boekhorst heeft een workshop ontwikkeld voor muzikanten die lesgeven aan groepen. De eerstvolgende is op  3 mei in Beek-Ubbergen en ze stuurt de volgende info:

So U Think U Can Teach?
Natuurlijk kun je dat! En met deze workshop gaat het je nóg beter af. Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor muzikanten die ook wel eens lesgeven (of dat van plan zijn), en die zich wat meer willen verdiepen in het lesgeven aan groepen leerlingen.

Je krijgt inzicht in je rol als trainer/docent en in de leerprocessen en diversiteit binnen een groep. Daarnaast ontdek je methoden en werkvormen die je kan gebruiken in het geven van muzikale training of lessen aan een groep leerlingen.

De eerstvolgende workshop is op zaterdag 3 mei 2014 in Beek-Ubbergen, van 11 tot 18 uur. Vanwege een aantal anderstalige deelnemers zal deze workshop in het Engels zijn. De workshop kost je €80,-, inclusief versnaperingen en materialen.

Aanmelden, vragen stellen, opmerkingen plaatsen? Het kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via de facebookgroep So U Think U Can Teach. Graag tot ziens!

Liedeke Boekhorst