Niek Hermsen en Rob Stemerdink vormen het folkduo Bard and Whistler (omg. Arnhem Groesbeek). Zij namen samen al een ep op en zijn nu op zoek naar uitbreiding van de band met een bassist en een violist. Niek Hermsen stuurde de volgende info:

Biografie Bard and Whistler
Zanger/gitarist Niek Hermsen (Groesbeek), heeft een grote voorliefde voor Ierse Folk.?Rob Stemerdink, (Arnhem) is enthousiast (Ierse)sessiemuzikant.
Niek kwam in 2012 Rob tegen tijdens een optreden van het Ierse koor “Doolin” uit Nijmegen waar Rob begeleidingsmuzikant van was.?Er bleek al snel een muzikale klik te zijn en begon Niek met Rob samen het duo “Bard and Whistler”. Bard is de benaming voor de lyrische dichters en zangers in met name de Keltische talen.?Zij waren dus de verre voorgangers van wat tegenwoordig wel “ singer - songwriter”wordt genoemd.?Het repertoire van Bard and Whistler bestaat naast diverse Ierse en schotse traditionals uit songs van o.a. de Dubliners, Christy Moore en de Kilkennys.
In april 2013 heeft Niek samen met Rob een CD opgenomen in de Stable Studio te Arnhem. De CD kan besteld worden via de website: www.niekhermsen.nl. Via deze site kan contact worden opgenomen met het duo.