Job Cornelissen mailt de volgende info: In de week van 11 t/m 15 november spelen Eoin O’ Neill en Quentin Cooper weer samen met Job Cornelissen in Nederland en België. Op 11 en 13 november is er nog ruimte voor een concert. We staan open voor zowel een concertzaal(tje) als huisconcert e.d.

Wil je een avond met heerlijke swingende Ierse traditionele tunes in de prachtige Clare-stijl gespeeld, afgewisseld  met liederen uit de Ierse traditie?
Neem dan contact op met Job Cornelissen, 0619618394 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Eoin O’ Neill is een veel gevraagd en gerenommeerd begeleider van vele instrumentalisten, zowel tijdens sessies als concerten en opnames. In County Clare is hij een spil in de sessiescene en speelt daar veel met Quentin Cooper, thuis op snaarinstrumenten als banjo, fiddle en mandoline. Eoin wordt op 10 oktober geëerd met een prijs voor zijn verdiensten voor de traditionele muziek in County Clare. Job Cornelissen is zanger/ percussionist van de eigenzinnige Nederlandse folkband Maalstroom.

Tesamen staan ze borg voor een avondje intieme Ierse traditionele muziek!

Een voorproefje: http://youtu.be/NNqXSpsr47A