Wouter Pothoven mailt: Graag wil ik weer met een akoestisch duo mooie muziek maken. Daarvoor ben ik op zoek naar een gezellige juffrouw met een mooie stem en die bovendien zelf ook een snaarinstrument bespeelt.
Dat kan wat mij betreft gitaar, viool, mandoline, bas of desnoods allemaal zijn. Als de dame in kwestie ook nog de kunst verstaat om mij verder te helpen met mijn zangstem dan zou dat helemaal prachtig zijn.

Voor mij staan vooral dingen als een goede sociale klik (o.a. humor) en de pit en ambitie om er kwalitatief echt wat moois van te maken voorop. Mijn doel is om samen mooie muziek te spelen en om daar af en toe mee de planken op te gaan.
Voor mij zit mooie muziek vooral in de hoek van folk, bluegrass, americana, singer-songwriter ed., maar wel alles akoestisch, dus op huiskamernivo.
Daarnaast wil ik ook graag wat oude ideeën voor eigen nummers afstoffen.
Zelf speel ik een leven lang gitaar (beluister demo op https://www.facebook.com/wouter.pothoven), en een klein beetje banjo, dobro en cavaquinho op basaal nivo.

Ik woon in Enschede en vind het op zich niet zo’n ramp om wat kilometertjes te moeten rijden, maar dat moet voor mij uiteraard wel behapbaar blijven.
Ken je iemand of ben je iemand die het bovenstaande echt ziet zitten dan wil ik heel graag iets van je horen via mijn Facebookpagina of via mijn mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ben benieuwd.
Wouter Pothoven