Josien mailt de volgende oproep: Onze violist/banjo/mandolinespeler, die tevens onze mannelijke zanger en wandelende Ierse-folk catalogus is, gaat dit jaar helaas stoppen. Voor onze band is dat een groot gemis, en daarom hopen we nieuwe muzikanten te vinden die ook hun hart hebben verloren aan dit genre.

Wij zijn een amateur band die liefst akoestisch speelt en binnen het Ierse genre zich vooral richt op mooie ballads (liefst met meerstemmige zang) afgewisseld met jigs en reels. Hoewel het niet onze voorkeur heeft, hebben we ook een aantal pubsongs in het repertoire omdat die voor publiek toch het meest herkenbaar zijn en leuk om mee te zingen. Ons niveau is gevorderde beginners/beginnende gevorderden. Wij treden een paar keer per jaar op, b.v. op een buurtfeest of een huiskamerconcert.

Omdat het moeilijk is om medemuzikanten te vinden willen we iedereen die denkt dat het hem/haar leuk lijkt samen muziek te maken vragen om te reageren. Heb je nog geen ervaring in samenspelen of je instrument al jaren in de kast liggen, of weet je niet zeker of Ierse folk je ligt? Waag gewoon een poging, want samen musiceren is gezellig, ontspannend en maakt je blij.
Zie je deze advertentie pas na een jaar omdat je deze site niet kende? Toch reageren graag!

Wij repeteren elke maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur in Gouda en treden een paar keer per jaar op, bv. bij een huiskamerconcert.
Vooral een bodhranspeler staat heel hoog op ons verlanglijstje. Zo hoog zelfs, dat als je pas net begonnen bent met spelen, je van harte welkom bent.
Wil je meer weten of eens komen luisteren of meespelen, bel dan: 0182 510127 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.