De Ierse band Kila speelt van 19-24 november 2019 in België. De laatste keer dat ze in ons land te zien waren was in 2001, op het Folkwoods festival in Eindhoven, dat helaas ter ziele is. Paul Verdonk stuurde een oproep, hij wil ze graag hier zien en ook het management van Kila bevestigt dat de groep graag in Nederland wil spelen als ze toch in de buurt zijn.

Verdonk mailt: Al jarenlang probeer ik de ierse superband Kila weer eens in Nederland te zien, maar tot nu toe wil het niet lukken. Het geval wil dat deze band in November voor zes optredens naar België komt 19-24 november. Welke zaal steekt zijn nek uit en durft ze naar Nederland te halen? Er is vast wel iets met de band te regelen!

Dat bevestigt Kila's management, Caoimhe Ní Riagáin: "We would love to try and make a date in Holland work if that was a possibility while we are in Belgium."

De tourdata van Kila in België zijn:
19 november Irish College, Leuven
20 november CC Westrand Dilbeek, Dilbeek
21 november Irish College, Leuven
22 november Cultuurcentrum Zwaneberg, Heist-op-den-berg
23 november CC Ter Vesten, Beveren
24 november CC Lokeren, Lokeren

De band wil graag spelen als ze in de buurt zijn, dus wil je Kila boeken neem dan contact op met Caoimhe Ní Riagáin, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. +353 86 8091838

Meer weten over Kila? kijk op hun website: https://www.kila.ie of mail even met Paul Verdonk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..