David Egter van Wissekerke en zijn band Songbird zijn op zoek naar Ernst en Ria Verbeek, die in het verleden folkconcerten en -festivals organiseerden in Vlaardingen. Hoewel elders op deze site een Mooiste Momenten-bericht staat dat dit paar heeft aangeleverd in 2004 en enkele berichten over folkclub Hard Times, kunnen wij geen verdere gegevens terugvinden in ons archief. Wie kan helpen?

David Egter van Wissekerke scrheef: Wij, de groep Songbird, heeft in het verleden onder de naam No Frontiers (https://www.youtube.com/playlist?list=PLhtO6aOdMa4AZV0nSHphiY2rfz5Z-haRV) vaak opgetreden via Ernst en Ria Verbeek. Ernst was toen directeur van een instelling voor palliatieve zorgverlening in Vlaardingen (dacht ik). Op uw website zie ik dat zij in 2004 een bericht hebben geschreven op uw website. Wij zijn op zoek naar hen om na zoveel jaren weer contact te krijgen. Kunt u ons helpen?

Wij hebben in ons archief gezocht en enkele bevriende muzikanten benaderd, maar dat leverde helaas geen resultaat. Dan rest ons nog de hulp van onze lezers inroepen en dan  krijgen we nog de volgende info:

Bij ons was hij vooral bekend door de concerten voor Ierse muziek (Tommy Fleming, De Dannan, Aoeife Nearagh etc.) die hij organiseerde in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Later had hij het folkcafé ‘Hard times’.
 
Hij kan met mij contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-37448586.