In Oude Niedorp zijn ze druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van Fiddler's Farm, een weekend vol workshops en sessies. Op 27 en 28 mei wordt gewerkt aan nieuw fiddle repertoire, leren spelen uit het hoofd, techniek, versieringen, ritme en spelen in sessies. Er zijn verschillende klassen met verschillende niveaus voor zowel kinderen als volwassenen. De kinderen krijgen les van Nederlands sprekende leraren. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus snel een plek reserveren is gewenst.

De organisatie mailt:

Het is pas april in en wij zitten inmiddels al ver over de 55 inschrijvingen en het gaat nu hard. Wij hebben oude namen genoteerd van jaren geleden! Maar ook nieuwe deelnemers van jong tot oud ! Met en zonder veel ervaring. Heb je zin om ook weer te komen fiddlen schrijf je dan snel in voor de laatste plekken.

De teachers zijn inmiddels uitgenodigd en hun vluchten zijn geboekt en hebben heel veel zin om les te komen geven. Volg ons op sociale kanalen om de eerste namen te horen, wij zijn in ieder geval ontzettend blij met de eerste namen!!

Op het programma staan o.a. nieuwe tunes, techniek, uit het hoofd leren spelen, de kinder-sessie, beginners sessie en vooral veel gezelligheid en muziek.

Opgeven voor de workshop, de lunches en diners kan via de Fiddler's farm webwinkel. Ook onze hartelijke dank voor de gulle donaties. Bij het inschrijven kun je aangeven of er bijvoorbeeld nog iemand mee komt en ook komt eten. En blijf je overnachten, dat kan op ons tenten veld met douches of op de camper plek.

Heb je nog vragen? Zet die dan op je bestelformulier. 

We hebben er heel veel zin in en hopen jullie met Pinksteren terug te zien en verwelkomen oude en nieuwe cursisten, tot snel!

Met vriendelijke groet, 
Fiddler's Farm en crew

Locatie: The Irish Cottage, Oude Niedorp 27-28 Mei 2023
Prijs: EUR 95 voor kinderen t/m 12 jaar, EUR 135 voor iedereen 13 jaar en ouder.
Meer informatie en opgeven: https://fiddlersfarm-stichting.nl/
Website: https://fiddlersfarm.jimdofree.com/