CD Promise van Paul Vens opnieuw te bestellen

De Boxmeerse zanger/gitarist Paul Vens schept op zijn cd's een gevoelige sfeer, zoals we beschreven in de recensie over zijn jongste album Open. Op uitnodiging van tijdschrift "Religie & Mystiek" mocht hij een artikel over muziek schrijven. "Je begrijpt dat dat een fors artikel is geworden!", zegt Vens. "Thema's zijn o.a. de invloed van klank op water, planten, de kosmos en natuurlijk op ons, mensjes".
Het artiekel van Paul Vens is te lezen in het juni nummer van Religie & Mystiek of op de www.paulvens.nl site.

Overigens meldt hij ook dat een van zijn eerdere albums opnieuw te koop is. Zie hier zijn mailtje:

Beste muziek liefhebbers,
Tot mijn grote blijschap hebben we onze eerste internationaal uitgebrachte cd "Promise"opnieuw kunnen bestellen. Het is een cd die ik zelf nogal koester omdat het opnames zijn die eigenlijk nooit een cd zouden worden. Immers vlak daarvoor waren we failliet gegaan aan de "Moonsong" LP. Daarna dus wel veel muziek gemaakt maar puur voor eigen genoegen. Tiot een vriend ze aan aan Warner/ Oreade liet horen. Tot nu toe zijn er meer dan 10.000 van verkocht een uniek gebeuren. Verkoopprijs is 8.50 via www.paulvens.nl en nieuwetijdswinkels.
De nummers hebben een kwaliteit in de richting van vrijheid, openheid, ongedwongenheid en oprechtheid. Mocht je er belangstelling voor voelen stuur me een berichtje en de cd stuur ik door.
Hartelijke Groet, Paul Vens