Violiste Rosanna zoekt groep om in te spelen

Welke groep in Zwolle of omgeving zou er niet beter van worden met een leuke violiste erbij. Soms komen ze zomaar op je pad. Lees maar:

Hallo,
Mijn naam is Rosanne Maalderink, ik ben 19 jaar, violiste en ben op zoek naar een folkloristische groep die nog een violiste kan gebruiken. Kort zal ik iets vertellen over mijn speel ervaring. Toen ik 8 jaar oud was ben ik met viool spelen begonnen bij het ICO te Assen, dit doe ik nu dus al 11 jaar en heb er nog steeds heel veel plezier in! In het begin heb ik twee jaar klassiek gespeeld, dat deed ik niet graag en ben toen overgestapt naar folkloristische muziek. Hier heb ik 8 jaar les in gehad, verder heb ik de afgelopen 7 jaar in een folkloristisch orkest gespeeld, Kalamaika genaamd, dit was echt geweldig! Dit orkest bestaat uit ongeveer 20 muzikanten, violen, dwarsfluiten, blokfluit, klarinetten, hammered dulcimer, mandoline, piano, bas, drums, fagot, cello's, gitaar, harp en zelfs een saxofoon en een electrische gitaar, echt super!
Verder heb ik een aantal keer meegedaan aan een Ierse avond in het ICO gebouw, wat ik ook met plezier heb gedaan. Ik vind het heel erg jammer om te moeten stoppen bij dit orkest, maar voor mijn studie ben ik naar Zwolle verhuisd en het op en neer reizen werd mij te veel. Ik zit nu dus op kamers in Zwolle en ben nu op zoek naar een leuke groep om in te spelen.
Wie weet er iets leuks voor mij? Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Rosanne Maalderink
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.