Van Tantra kregen we het volgende mailtje:

De Belgische groep Tantra staat - dankzij de mannen van Inner Strength - geprogrammeerd op de Crossover Night op vrijdag 28 oktober 2005 in Veldhoven.

Wij kunnen daar ook blijven slapen  (weeral dankzij de mannen van Inner Strength) en worden dus op 29 okotber wakker, nog steeds in Nederland. En omdat we dan toch in Nederland zitten hebben we zo iets van: "Waarom niet nog eens spelen?"

We zijn dus op zoek naar een leuke plek om een concert te spelen op 29 oktober 2005. Liefst niet in Veldhoven, want dat zou te veel concurrentie betekenen. Liefst ook niet al te ver van Veldhoven (dan kunnen we nog iets bezoeken ook, we zijn nu eenmaal toeristen).

Voor diegenen die Tantra niet kennen, en ik kan aannemen dat dat er in Nederland nog wel een pak zijn. we zijn met 4 man en 1 vrouw en we spelen instrumentale folk/world op drums, contrabas, viool, guitar/mandoline en didgeridoo. In april komt onze eerste cd uit, maar voorlopig kan je nog naar wat demo materiaal luisteren om alvast een idee te krijgen: www.tantra.tk. Over de prijs valt zeker te discussieren.

Deze oproep is aan alle organisatoren met een hart voor leuke trancy folk en aan alle muzikanten die leuke plekken weten. U mag ze altijd doorgeven, dan contacteren we zelf wel.

Ik ben te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0032 497 45 72 11.

Vriendelijke groeten,

Thim en de andere Tantristen

PS moesten er organisatoren zijn die ons wel willen boeken maar die niet kunnen op die datum, laat niet na om te contacteren hé, 't is niet dat we Nederland al echt platgespeeld hebben of zo. We willen altijd wel spelen.