Van het Skylark-ensemble kregen wij een mailtje dat ze op zoek zijn naar een nieuwe violiste, in de omgeving Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp. Zij schrijven de volgende oproep:

Een van onze 3 violisten gaat ons binnenkort verlaten ivm haar studie en dat is jammer. We zijn daarom op zoek naar een gemotiveerde VIOLISTE die de huidige kan vervangen. Als je je instrument redelijk beheerst, muziek kunt lezen en je muzikale grenzen wilt verleggen richting Midden- en Oosteuropa en Hoofddorp niet te ver weg vindt,dan ben je van harte welkom. Repetitie-avond: elke dinsdag in HOOFDDORP. Goed kunnen lezen is een vereiste.

Het niveau van ons SKYLARK-Ensemble varieert van gevorderd, semi-professioneel tot professioneel, musici: 3 violen, accordeon, contrabas, panfluit en gitaar en als gast muzikant de Roemeens top cimbalist Vasile Luca. Ons repertoire bestaat uit Roemeense, Hongaarse, Russische, Klezmer muziek maar ook licht klassiek: Csardas van Monti, Brahms nr.5, J. Strauss, Tango etc.etc. Optredens gemiddeld 10-12 per jaar. Het kan ook meer..!! Plezier in muziek maken staat voorop.
Geïnteresseerd! We horen het van jou!
Zin in een uitdaging? Zin om eens te proberen of het muzikaal klikt?
Geïnteresseerd! We horen het van jou!

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Mobiel: 06-52031644.